- Otrzymane podziękowania: 0
Bez dyplomu gdzie praca???
- mariutek24
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2011/08/26 17:05 #6591
przez mariutek24
Bez dyplomu gdzie praca??? was created by mariutek24
Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy... Pisalem w czerwcu egzamin zawodowy w kierunku ratownik medyczny. Dzisiaj mialem wyniki i niestety nie zdalem dyplomu;(((
I moje pytanie. Gdzie mogę dostac prace bez dyplomu? Moze transport medyczny. Podajcie mi jakies placowki, moze prywatne gdzie moglbym skladac papiery do pracy...
Z gory dzieki.
Pozdrawiam!
I moje pytanie. Gdzie mogę dostac prace bez dyplomu? Moze transport medyczny. Podajcie mi jakies placowki, moze prywatne gdzie moglbym skladac papiery do pracy...
Z gory dzieki.
Pozdrawiam!
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- kandek
- Wylogowany
- Ekspert
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2011/08/26 18:51 #6594
przez kandek
podpis tymczasowy który ma minimum 20 znaków
Replied by kandek on topic Odp: Bez dyplomu gdzie praca???
Tesco, Real, McDonald?
- huda
- Wylogowany
- Ekspert
Mniej
Więcej
2011/08/26 19:31 #6598
przez huda
Jeśli chodzi o pracę to marne szanse. Mnie nie chcieli na staż przyjąć dopóki nie odebrałam dyplomu.
if you don\'t live for something you die for nothing
Replied by huda on topic Odp: Bez dyplomu gdzie praca???
Wyjąłeś mi to z ust a raczej spod palcówTesco, Real, McDonald?
Jeśli chodzi o pracę to marne szanse. Mnie nie chcieli na staż przyjąć dopóki nie odebrałam dyplomu.
if you don\'t live for something you die for nothing
- Bizon301
- Wylogowany
- Powracający
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2011/08/27 20:15 #6615
przez Bizon301
"W Tybecie mówimy, że wiele różnych chorób można wyleczyć jednym lekarstwem miłością i współczuciem. Są one pierwotnym źródłem ludzkiego szczęścia i ich potrzeba leży w samej istocie naszej egzystencji."
XIV Dalajlama
Bo czasem wystarczy wysłuchać...
Replied by Bizon301 on topic Odp: Bez dyplomu gdzie praca???
Jak miło...
Chodząca empatia. Nabijacie sobie posty mistrzowie?
mariutek24.
Rozeznaj temat etatu "Pielęgniarz". Kolega robił w tym fachu całą szkołę. Robota z nazwą ma mało wspólnego, bardziej pasuje "wózkowy". Mało płacą, i dużo godzin. On pracował bez żadnych uprawnień, oprócz świadectwa maturalnego. Rok przepękasz jakoś,i nie stracisz kontaktu z "szamaństwem".
Nie łam się, dasz radę za rok, a te egzaminy nie są wyznacznikiem wiedzy.
mariutek24.
Rozeznaj temat etatu "Pielęgniarz". Kolega robił w tym fachu całą szkołę. Robota z nazwą ma mało wspólnego, bardziej pasuje "wózkowy". Mało płacą, i dużo godzin. On pracował bez żadnych uprawnień, oprócz świadectwa maturalnego. Rok przepękasz jakoś,i nie stracisz kontaktu z "szamaństwem".
Nie łam się, dasz radę za rok, a te egzaminy nie są wyznacznikiem wiedzy.
"W Tybecie mówimy, że wiele różnych chorób można wyleczyć jednym lekarstwem miłością i współczuciem. Są one pierwotnym źródłem ludzkiego szczęścia i ich potrzeba leży w samej istocie naszej egzystencji."
XIV Dalajlama
Bo czasem wystarczy wysłuchać...
- kandek
- Wylogowany
- Ekspert
Mniej
Więcej
2011/08/28 07:41 #6616
przez kandek
Replied by kandek on topic Odp: Bez dyplomu gdzie praca???
Nie no, oczywiście. Wszystkie firmy czekają tylko na ludzi bez wykształcenia. Przecież teraz jest tak, że ratownicy zabijają się wręcz o każdy dyżur. Takie są dzisiejsze realia i tego nie zmienimy.
Lepiej przecież niech facet znajdzie sobie teraz normalną pracę i zarabia jakąś kasę, niż ma się odbijać od firm z branży przez cały rok.
Ma być pocieszająco i słitaśnie, proszę:
Proponuję etat w centrum zarządzania kryzysowego lub też ordynaturę na SOR. Ewentualnie od biedy można wybrać etat koordynatora:)
Lepiej przecież niech facet znajdzie sobie teraz normalną pracę i zarabia jakąś kasę, niż ma się odbijać od firm z branży przez cały rok.
Ma być pocieszająco i słitaśnie, proszę:
Proponuję etat w centrum zarządzania kryzysowego lub też ordynaturę na SOR. Ewentualnie od biedy można wybrać etat koordynatora:)
- Maciej S.
- Wylogowany
- Ekspert
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
2011/08/28 12:53 #6617
przez Maciej S.
Skoro mają rację to w czym problem?
Bizon piszesz po prostu o sanitariuszu. Do tego zawodu nie trzeba mieć żadnych uprawnień - wystarczy skończyć podstawówkę.
Replied by Maciej S. on topic Odp: Bez dyplomu gdzie praca???
Jak miło...
Skoro mają rację to w czym problem?
Bizon piszesz po prostu o sanitariuszu. Do tego zawodu nie trzeba mieć żadnych uprawnień - wystarczy skończyć podstawówkę.
Moderatorzy: Ania82
Czas generowania strony: 0.758 s.