Potrzeba wykwalifikowanych ratownikow medycznych w Poznaniu

Więcej
2011/07/28 16:52 #6439 przez firemed
Witam,

Firma www.Firmed.pl poszukuje Ratowników medycznych do pracy na XFighters Redbull która odbędzie się od 04.08 do 06.08.11. w Poznaniu. Oferuje 25zl na godz i wyżywienie godzin do przepracowania będzie 30. Potrzebujemy ludzi którzy znają język angielski i są wykwalifikowanymi ratownikami medycznymi. Oferujemy również nowe referencje od najlepszych zawodników. Prosimy o wysyłanie CV na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

PILNIE POTRZEBUJEMY !!

Pozdrawiam Firemed Team

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2011/07/29 12:55 #6442 przez firemed
Oferta dalej aktualna :)

Witam,

Firma www.Firmed.pl poszukuje Ratowników medycznych do pracy na XFighters Redbull która odbędzie się od 04.08 do 06.08.11. w Poznaniu. Oferuje 25zl na godz i wyżywienie godzin do przepracowania będzie 30. Potrzebujemy ludzi którzy znają język angielski i są wykwalifikowanymi ratownikami medycznymi. Oferujemy również nowe referencje od najlepszych zawodników. Prosimy o wysyłanie CV na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

PILNIE POTRZEBUJEMY !!

Pozdrawiam Firemed Team

Więcej
2011/07/30 06:46 #6443 przez joanna.j23

PILNIE POTRZEBUJEMY !!

Witam
No nie wiem, czy tak pilnie. W czwartek wieczorem wysłałam CV i nawet żadnego potwierdzenia nie dostałam, że dotarło.
Pozdrawiam

DOBRY RATOWNIK TO ŻYWY RATOWNIK

Więcej
2011/07/31 07:38 #6445 przez Darth Vader
Stawka nie rzuca na kolana :whistle:

Ciemna strona ratownictwa medycznego
Bez turbo (ze specjalną dedykacją dla ww61)

Moderatorzy: Ania82
Czas generowania strony: 0.137 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account