- Otrzymane podziękowania: 0
Potrzeba wykwalifikowanych ratownikow medycznych w Poznaniu
- firemed
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2011/07/28 16:52 #6439
przez firemed
Potrzeba wykwalifikowanych ratownikow medycznych w Poznaniu was created by firemed
Witam,
Firma www.Firmed.pl poszukuje Ratowników medycznych do pracy na XFighters Redbull która odbędzie się od 04.08 do 06.08.11. w Poznaniu. Oferuje 25zl na godz i wyżywienie godzin do przepracowania będzie 30. Potrzebujemy ludzi którzy znają język angielski i są wykwalifikowanymi ratownikami medycznymi. Oferujemy również nowe referencje od najlepszych zawodników. Prosimy o wysyłanie CV na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
PILNIE POTRZEBUJEMY !!
Pozdrawiam Firemed Team
Firma www.Firmed.pl poszukuje Ratowników medycznych do pracy na XFighters Redbull która odbędzie się od 04.08 do 06.08.11. w Poznaniu. Oferuje 25zl na godz i wyżywienie godzin do przepracowania będzie 30. Potrzebujemy ludzi którzy znają język angielski i są wykwalifikowanymi ratownikami medycznymi. Oferujemy również nowe referencje od najlepszych zawodników. Prosimy o wysyłanie CV na maila Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
PILNIE POTRZEBUJEMY !!
Pozdrawiam Firemed Team
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- firemed
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2011/07/29 12:55 #6442
przez firemed
Replied by firemed on topic Odp: Potrzeba wykwalifikowanych ratownikow medycznych w Poznaniu
Oferta dalej aktualna
Witam,
PILNIE POTRZEBUJEMY !!
Pozdrawiam Firemed Team
- joanna.j23
- Wylogowany
- Doświadczony
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2011/07/30 06:46 #6443
przez joanna.j23
No nie wiem, czy tak pilnie. W czwartek wieczorem wysłałam CV i nawet żadnego potwierdzenia nie dostałam, że dotarło.
Pozdrawiam
DOBRY RATOWNIK TO ŻYWY RATOWNIK
Replied by joanna.j23 on topic Odp: Potrzeba wykwalifikowanych ratownikow medycznych w Poznaniu
WitamPILNIE POTRZEBUJEMY !!
No nie wiem, czy tak pilnie. W czwartek wieczorem wysłałam CV i nawet żadnego potwierdzenia nie dostałam, że dotarło.
Pozdrawiam
DOBRY RATOWNIK TO ŻYWY RATOWNIK
- Darth Vader
- Wylogowany
- Ekspert
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
2011/07/31 07:38 #6445
przez Darth Vader
Ciemna strona ratownictwa medycznego
Bez turbo (ze specjalną dedykacją dla ww61)
Replied by Darth Vader on topic Odp: Potrzeba wykwalifikowanych ratownikow medycznych w Poznaniu
Stawka nie rzuca na kolana
Ciemna strona ratownictwa medycznego
Bez turbo (ze specjalną dedykacją dla ww61)
Moderatorzy: Ania82
Czas generowania strony: 0.137 s.