- Otrzymane podziękowania: 0
Co i gdzie zalatwić aby podjąć pracę na kontrakcie?
- Łuki
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2016/07/27 12:12 - 2016/07/27 12:12 #12440
przez Łuki
Co i gdzie zalatwić aby podjąć pracę na kontrakcie? was created by Łuki
Witam obecnie pracuje na umowie a chciałbym przejść na kontrakt w najbliższym czasie. Tylko nie wiem co jak i gdzie to załatwić...za wszelkie info z góry dzięki
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Łuki
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2016/08/01 11:13 #12443
przez Łuki
Replied by Łuki on topic Odp: Co i gdzie zalatwić aby podjąć pracę na kontrakcie?
czy naprawdę nikt z kolegów ratowników nie wie ?
- Dawid
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2016/08/03 16:34 #12444
przez Dawid
Replied by Dawid on topic Odp: Co i gdzie zalatwić aby podjąć pracę na kontrakcie?
Masz umowę o pracę czy zlecenie? Najpierw zorientuj się czy pracodawca pozwoli Tobie przejść na kontrakt, jeżeli tak to zakładaj działalność jednoosobową i już W internecie jest dużo poradników krok po kroku, ja zgłosiłem się na początku do biura rachunkowego i moja księgowa wszystko mi załatwiła. Jak już wszystko załatwisz to podpisujesz nową umowę z pracodawcą, pamiętaj tylko że, na kontrakcie nie jest różowo, za wszystko płacisz sam więc jak nie wyrobisz odpowiedniej liczby godzin to nie zarobisz.
- Łuki
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2016/08/04 06:09 #12447
przez Łuki
Replied by Łuki on topic Odp: Co i gdzie zalatwić aby podjąć pracę na kontrakcie?
umowę o prace mam na innym stanowisku a za ratownika pracuje na zlecenie...pozwolenie pracodawcy mam żeby przejść na kontrakt...
Moderatorzy: Ania82
Czas generowania strony: 0.158 s.