- Otrzymane podziękowania: 1
Stawki w ofercie kontraktu
- Czarny2609
- Autor
- Wylogowany
- Aktywny
Mniej
Więcej
2014/11/21 14:25 #11371
przez Czarny2609
Stawki w ofercie kontraktu was created by Czarny2609
Witam, mam bardzo palące pytanie, mianowicie chcę wystartować w pewny konkursie ofert problem w tym że oferta jest trochę niezrozumiale dla mnie sformułowana.
Oto przykład:
Składam ofertę na udzielanie świadczeń zdrowotnych w zakresie świadczeń ratownika medycznego w Zakładzie Pomocy Doraźnej i Ratownictwa Medycznego/ Izbie przyjęć i Szpitalnym Oddziale Ratunkowym zgodnie z harmonogramem pracy w wymiarze godzin nie mniejszym niż 160 godzin miesięcznie.
a) za wykonanie świadczeń ratownika medycznego w dni powszednie w porze dziennej proponuję wynagrodzenie.........zł
b) za wykonanie świadczeń ratownika medycznego w soboty, niedziele i święta w porze dziennej proponuje wynagrodzenie........zł
c) za wykonanie świadczeń ratownika medycznego w porze nocnej proponuję wynagrodzenie ............zł
d) za wykonywanie zadań sanitariusza proponuję wynagrodzenie ........ zł.
I co wg. was powinienem tam wpisać stawkę za cały dyżur czy za godzinę dyżuru? i jakich stawek mogę się mniej więcej spodziewać w kuj. pom?
Oto przykład:
Składam ofertę na udzielanie świadczeń zdrowotnych w zakresie świadczeń ratownika medycznego w Zakładzie Pomocy Doraźnej i Ratownictwa Medycznego/ Izbie przyjęć i Szpitalnym Oddziale Ratunkowym zgodnie z harmonogramem pracy w wymiarze godzin nie mniejszym niż 160 godzin miesięcznie.
a) za wykonanie świadczeń ratownika medycznego w dni powszednie w porze dziennej proponuję wynagrodzenie.........zł
b) za wykonanie świadczeń ratownika medycznego w soboty, niedziele i święta w porze dziennej proponuje wynagrodzenie........zł
c) za wykonanie świadczeń ratownika medycznego w porze nocnej proponuję wynagrodzenie ............zł
d) za wykonywanie zadań sanitariusza proponuję wynagrodzenie ........ zł.
I co wg. was powinienem tam wpisać stawkę za cały dyżur czy za godzinę dyżuru? i jakich stawek mogę się mniej więcej spodziewać w kuj. pom?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- kandek
- Wylogowany
- Ekspert
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2014/11/22 22:16 #11374
przez kandek
podpis tymczasowy który ma minimum 20 znaków
Replied by kandek on topic Odp: Stawki w ofercie kontraktu
Moim zdaniem za godzinę. Stawki masz bardzo rozstrzelone - od 10 do 28zł.
- Czarny2609
- Autor
- Wylogowany
- Aktywny
Mniej
Więcej
2014/11/23 06:30 #11377
przez Czarny2609
Replied by Czarny2609 on topic Odp: Stawki w ofercie kontraktu
Czyli zaproponowanie stawki np. 18,5zł w dzień powszedni nie będzie jakimś wielkim nadużyciem?
- kandek
- Wylogowany
- Ekspert
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2014/11/23 06:57 #11378
przez kandek
Replied by kandek on topic Odp: Stawki w ofercie kontraktu
Na to pytanie nie da się odpowiedzieć, bo to zależy od rejonu. Najlepiej jakbyś miał jakiegoś znajomego w tym szpitalu, który by cię orientacyjnie ukierunkował.
- Czarny2609
- Autor
- Wylogowany
- Aktywny
Mniej
Więcej
2014/11/23 07:13 #11380
przez Czarny2609
Replied by Czarny2609 on topic Odp: Stawki w ofercie kontraktu
No właśnie nie mam nikogo znajomego kto pracuje w tym szpitalu dlatego pytam tutaj Trudno trzeba zaryzykować.
Moderatorzy: Ania82
Czas generowania strony: 0.271 s.