- Otrzymane podziękowania: 0
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- egzamin 19.06.2013 rano
egzamin 19.06.2013 rano
- shaarx87
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Diagnoza u Mezczyzny: zatrzymanie w czestoskurczu komorowym bez tetna, podałem mu łącznie 450 mg amiodaronu
2 mg adrenaliny, rozpisalem 5 cykli reanimacji, zaintubowalem, wentylowalem poprzez worek samo rozp pozniej respirator,
a kobiecie dałem tylko 200 ketonalu:) i nie pamietam dokladnie co Ona miala chyba bodajrze jakies zlamanie ale nie pamietam pamietam tylko ze dalem ketonal.
NAPISZCie prosze co Wy tam zescie wykombinowali
POZDRAWIAM
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- focus87
- Wylogowany
- Początkujący
udało Ci się zdać egzamin?
Pytam, bo zrobiłem podobnie i zabrakło mi kilku procent ;/
- Petey
- Gość
- neonek31
- Wylogowany
- Początkujący
- sox
- Wylogowany
- Doświadczony
- Pozdro4all
- Otrzymane podziękowania: 5
Witam,
Wynik egzaminu jest ostateczny. W celu dokonania wglądu do swojej pracy może pan przesłać wniosek, który jest do pobrania na stronie www.komisja.pl w zakładce egzamin zawodowy (wglądy) i przesłać go pocztą zwykła lub elektroniczną na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Pozdrawiam
Podstawa prawna: §137 pkt. 3 Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 30 kwietnia 2007 r. w sprawie warunków i sposobu oceniania, klasyfikowania i promowania uczniów i słuchaczy oraz przeprowadzania sprawdzianów i egzaminów w szkołach publicznych (Dz.U. nr 83 poz. 562 ze zmianami) w związku z §11.1 Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 24 lutego 2012 r. zmieniającego rozporządzenie w sprawie warunków i sposobu oceniania, klasyfikowania i promowania uczniów i słuchaczy oraz przeprowadzania sprawdzianów i egzaminów w szkołach publicznych (Dz.U. z 12 marca 2012 r. poz. 262).
Czasami się tak zdarza że coś pominą. Trzeba się wziąć w garść za książkę i próbować.
Człowiek który raz kogoś uratuje to bohater, człowiek który ratuje ludzi codziennie to ratownik medyczny.
- Petey
- Gość
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- egzamin 19.06.2013 rano