- Otrzymane podziękowania: 0
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Egzamin Zawodowy styczeń 2013
Egzamin Zawodowy styczeń 2013
- Chicco1979
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2013/01/08 21:46 - 2013/01/09 20:49 #8751
przez Chicco1979
Egzamin Zawodowy styczeń 2013 was created by Chicco1979
Witam, ktoś coś proponuje co może być na projekcie???
Czy nikt w tym roku w styczniu nie zdaje egzaminu?
Czy nikt w tym roku w styczniu nie zdaje egzaminu?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Ania82
- Wylogowany
- Moderator
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2013/01/09 20:52 #8762
przez Ania82
Replied by Ania82 on topic Odp: Egzamin Zawodowy styczeń 2013
Dlaczego tak się gorączkujesz? Jak ktoś będzie chciał, odpowie. Póki co ja mogę Ci podpowiedzieć, że może być wszystko. Polecić natomiast mogę przejrzeć temat o egzaminach z 2012 roku- podejrzewam, że gdybanie w tym temacie dużo się nie zmieni.
Pozdrawiam, Ania82.
Pozdrawiam, Ania82.
- 91daro91
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2013/01/17 14:03 #8824
przez 91daro91
Replied by 91daro91 on topic Odp: Egzamin Zawodowy styczeń 2013
Witam
Jakoś tak dziwnie cicho i pusto w tym temacie a przecież już po egzaminie, dlatego pytam czy jest tu ktoś kto zdawał egzamin zawodowy w zawodzie ratownik medyczny teraz w styczniu 2013r.?
Potrzebował bym arkusz z etapu teoretycznego i mógłby ktoś napisać co było na etapie praktycznym, ewentualnie wrzucić zadania.
Pozdrawiam
Jakoś tak dziwnie cicho i pusto w tym temacie a przecież już po egzaminie, dlatego pytam czy jest tu ktoś kto zdawał egzamin zawodowy w zawodzie ratownik medyczny teraz w styczniu 2013r.?
Potrzebował bym arkusz z etapu teoretycznego i mógłby ktoś napisać co było na etapie praktycznym, ewentualnie wrzucić zadania.
Pozdrawiam
- Chicco1979
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2013/01/18 09:06 #8831
przez Chicco1979
Replied by Chicco1979 on topic Odp: Egzamin Zawodowy styczeń 2013
Witam, nie mam całych zadań, ale mogę powiedzieć jak było bo sam zdawałem 16.01 na godz 9 było zakrztuszenie się dziecka klockiem, które po czasie przerodziło się w asystolię, zadanie praktyczne reanimacja dziecka. O godz. 15 (ja zdawałem) wypadek w aglomeracji miejskiej na drodze 20 letnia osoba z asystolią z objawami nadurzycia środków psychoaktywnych (na ciele siniaki i miejsca po wkłuciach, zwęrzone źrenice)po 8 minutach powrócił rytm zatokowy i tętno 110/min. w dalszym ciągu brak oddechu, zadanie praktyczne ocena parametrów życiowych i intubacja osoby dorosłej. I w dniu 17.01 na godz. 9 wstrząs anafilaktyczny, zadanie praktyczne, jak dobrze kojarze to podanie leków domięśniowo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- akexia
- Wylogowany
- Powracający
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2013/01/24 12:23 #8849
przez akexia
Replied by akexia on topic Odp: Egzamin Zawodowy styczeń 2013
Witam ja tez zdawałam zadanie z 20 latkiem co tam opisaliscie ??? jakie leki podaliscie?? i czy wzywaliscie straz pozarna i policje??
- Kachna
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2013/02/09 21:48 - 2013/02/09 21:50 #8956
przez Kachna
Replied by Kachna on topic Odp: Egzamin Zawodowy styczeń 2013
Siemka,
Też zdawałam w tym roku w styczniu egzamin, miałam dziecko z asystorią, po podejrzeniu zakrztuszenia. A zabieg było RKO dziecka. Niby projekt trudny nie był, ale boję się, że coś w tym nieszczęsnym kluczu wymyślą...
Mam też pytanko ma ktoś do wrzucenia zdjęcie pozostałych projektów co były do napisania teraz w styczniu?
Też zdawałam w tym roku w styczniu egzamin, miałam dziecko z asystorią, po podejrzeniu zakrztuszenia. A zabieg było RKO dziecka. Niby projekt trudny nie był, ale boję się, że coś w tym nieszczęsnym kluczu wymyślą...
Mam też pytanko ma ktoś do wrzucenia zdjęcie pozostałych projektów co były do napisania teraz w styczniu?
Moderatorzy: Ania82, ricko1st, mangus
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Egzamin Zawodowy styczeń 2013
Czas generowania strony: 0.180 s.