Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!

Więcej
2011/02/26 12:01 #5052 przez mad_wolf
Tak Emi, ja też jeszcze nie znam wyniku, ale wiem, że sporo osób już go zna. No trudno. Musimy przecierpieć jeszcze chwilę, ale mam nadzieję, że się nie zawiedziemy :) Trzymaj się cieplutko.A na ściskanie w żołądku zarzuć sobie meliskę:)
Temat został zablokowany.
Więcej
2011/02/26 13:33 #5053 przez Emi
mad_wolf napisał:

Tak Emi, ja też jeszcze nie znam wyniku, ale wiem, że sporo osób już go zna. No trudno. Musimy przecierpieć jeszcze chwilę, ale mam nadzieję, że się nie zawiedziemy :) Trzymaj się cieplutko.A na ściskanie w żołądku zarzuć sobie meliskę:)

Mam własnie taki zamiar ... przed snem dzisiaj sobie wypije meliske :) Czekamy do poniedziałku, obysmy mieli w poniedzialek powod do radosci :)

Pozdrawiam cieplutko
Więcej
2011/02/26 13:46 #5054 przez mondek
No to zdane ... i już nawet oblane :D :):) trzymam kciuki za resztę :)

Powodzenia
Więcej
2011/02/26 14:00 #5055 przez Emi
mondek napisał:

No to zdane ... i już nawet oblane :D :):) trzymam kciuki za resztę :)

Powodzenia

To super :) GRATULACJE!!!

Obym i ja mogla w poniedzialek oblewac :)
Więcej
2011/02/26 14:21 #5056 przez mad_wolf
a ja już mam dość:) Przez te 6 tygodni topiłem smutki i nerwy w alkoholu tyle razy, że jeśli zdam to uczczę to tygodniem trzeźwości :) Gratulacje Mondek ! Pozdro.
Więcej
2011/02/26 14:37 #5057 przez Emi
mad_wolf napisał:

a ja już mam dość:) Przez te 6 tygodni topiłem smutki i nerwy w alkoholu tyle razy, że jeśli zdam to uczczę to tygodniem trzeźwości :) Gratulacje Mondek ! Pozdro.

:)

Ja tak tylko gadam, że "obleje" a w rzeczywiśtości jestem antyalkoholowa, wiec jedynie moge oblac jakims soczkiem typu Kubuś :) Co za roznica czym... wazne, zeby bylo co oblewac :D
Moderatorzy: Ania82ricko1stmangus
Czas generowania strony: 0.049 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account