Egzamin - linki do materiałów (testy, zadania)!!!

Więcej
2011/02/22 17:15 #5013 przez mad_wolf
Z tego co ja wiem to procedura wygląda tak, że wyniki będą dostępne od rana w poniedziałek poprzez elektroniczny system wymiany plików. Krótko mówiąc Wasza dyrektorka loguje się w specjalnej aplikacji i ściąga sobie wyniki. Dyplomy natomiast może pewnie odebrać w podobnym czasie co w wawie.
Temat został zablokowany.
Więcej
2011/02/22 18:03 #5015 przez akexia
ak opisówka intubacja i deefibrylacja a na fantomie była intubacja, a powiedzcie mi napisałam dopamine czy dobrze zrobiłam ?
Więcej
2011/02/22 18:23 #5016 przez mad_wolf
nie wiemy , bo nie piszesz dokładnie. Nie wiadomo czy, któryś z pacjentów miał wstrząs itd. Poza NZK nic właściwie nie wiemy. Jeśli chodzi o wstrząs to cofnij się o kilka/kilkanaście stron. Jest ten temat poruszony. Ogólnie dopaminę można stosować, ale zaleca się ostrożność. No i dawki...
Więcej
2011/02/22 21:11 #5017 przez Emi
Tak jak pisze mad_wolf nie wiemy czy podalas prawidlowo dopamine bo nie znamy zadnych parametrow pacjenta.

Jesli chodzi o dopamine to mozemy ja podac na zlecenie lekarza.

Kurcze ja tak sie boje tych wynikow :/ Podalam dopamine we wstrzasie hipowolemicznym a nie dopisalam, ze po konsultacji z lekarzem. :( Bylam niby zespolem "S", ale ... :blink:
Okaze sie w poniedzialek.

Z tego co nam powiedziala dyrektorka podczas rozdania swiadectw to dyplomy 28.02 powinien z rana przywiezc do szkoly kurier, wiec chyba juz 28.02 oprocz wynikow dostaniemy dyplomy rowniez. O ile w ogole dostaniemy.
  • miodek
  • miodek Avatar
  • Gość
  • Gość
2011/02/23 08:50 #5018 przez miodek
Wszystko będzie ok !!
Więcej
2011/02/23 08:58 #5019 przez Emi
miodek napisał:

Wszystko będzie ok !!

Obyś miał rację :)

Mam pytanie... czy na stronie OKE albo CKE bedzie mozliwosc sprawdzenia wynikow??
Moderatorzy: Ania82ricko1stmangus
Czas generowania strony: 0.051 s.

Ostatnie posty Forum Ratownik-med.pl

• Brak postów do publikacji.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account