- Otrzymane podziękowania: 0
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Egzamin praktyczny 2017
Egzamin praktyczny 2017
- dmnskur
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2017/05/12 11:59 #12651
przez dmnskur
Egzamin praktyczny 2017 was created by dmnskur
Witam, mam pytanie czy ktoś może coś wie na temat egzaminu poprawkowego z Ratownictwa Medycznego który odbędzie się w czerwcu ?? Mam do zaliczenia egzamin praktyczny i nie wiem czego mogę się spodziewać może jest mi ktoś w stanie pomóc ?
Z góry dziękuję i pozdrawiam !
Z góry dziękuję i pozdrawiam !
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- zgredzik315
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2017/05/24 20:06 #12657
przez zgredzik315
Replied by zgredzik315 on topic Odp: Egzamin praktyczny 2017
witaj,
takze podchodzę tylko do egzaminu praktycznego 13 czerwca , czego można sie spodziewac? hmm... mysle ze wszystkiego bo niewiadomo co przyjdzie w kopercie jest sporo wiadomości z egzaminów z poprzednich lat wiec mysle ze trzeba wszystko przerobic
takze podchodzę tylko do egzaminu praktycznego 13 czerwca , czego można sie spodziewac? hmm... mysle ze wszystkiego bo niewiadomo co przyjdzie w kopercie jest sporo wiadomości z egzaminów z poprzednich lat wiec mysle ze trzeba wszystko przerobic
- dmnskur
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2017/06/05 14:36 #12662
przez dmnskur
Replied by dmnskur on topic Odp: Egzamin praktyczny 2017
No właśnie tego materiału jest a jest...ciężka sprawa po dłuższej przerwie z zawodem żeby przyswoić ta wiedzę teraz tak bez praktyki, na sucho ciężko.
A czy po swoim egzaminie byłbyś w stanie powiedzieć co było, jak to przebiegało wszystko ?
Pozdrawiam i powodzonka !
A czy po swoim egzaminie byłbyś w stanie powiedzieć co było, jak to przebiegało wszystko ?
Pozdrawiam i powodzonka !
- zgredzik315
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2017/06/05 21:18 #12663
przez zgredzik315
Replied by zgredzik315 on topic Odp: Egzamin praktyczny 2017
hej , jasne że opisze co i jak , zdaje jedynie cześc praktyczna , wiec mozolne ale uważne przepisywanie części treści projektu i zastanowienie się nad skompletowaniem sprzętu d części wykonania, najlepsze jest to ze zdaje sam jedyny heh wiec szału niema , a fakt przerwa w nauce czy wykonywanym zawodzie oj wtedy strasznie wszystkie wiadomości paruja pozdrowienia
- dmnskur
- Autor
- Wylogowany
- Początkujący
Mniej
Więcej
2017/06/11 14:00 - 2017/06/11 14:01 #12666
przez dmnskur
Replied by dmnskur on topic Odp: Egzamin praktyczny 2017
to życzę powodzenia !!! i czekam w takim razie z niecierpliwością co i jak i jak tam poszło Tobie Ja też zdaje tylko praktyczny, zabrakło mi wcześniej 2% odwoływałem się ale to po złości najprawdopodobniej było więc nie zdziałać nie mogłem troche jest materiału do przerobienia i za bardzo nie wiem na czym sie skupić bardziej, ale może być wszystko w sumie i trzeba być na to przygotowanym heh..
Moderatorzy: Ania82, ricko1st, mangus
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Edukacja, doskonalenie zawodowe
- Egzaminy zawodowe, materiały
- Egzamin praktyczny 2017
Czas generowania strony: 0.138 s.