Drodzy Użytkownicy, zanim napiszecie cokolwiek zapoznajcie się z REGULAMIN
-em Forum. Zakładając nowy temat upewnijcie się czy już taki sam lub podobny nie został założony wcześniej. Jeżeli znaleźliście podobny temat, ale nie ma tam precyzyjnej odpowiedzi, dopiszcie nowy post precyzując pytanie. Prosimy nie zwracać się z pytaniami dotyczącymi tematyki Forum bezpośrednio do mnie lub do Moderatorów, proszę korzystać i pytać na Forum ( do tego zostało stworzone ). Pisząc na Forum włączają się do dyskusji pozostali Użytkownicy którzy przecież mogą mieć podobny problem.
Wszystkich użytkowników prosimy o aktualizacje swoich profili w forum i uzupełnienie podpisów (sygnatur). FAQ - Skorzystaj z poniższych instrukcji: >> FUNKCJONALNE I PRZEJRZYSTE POSTY, FORMATOWANIE I EDYCJA TEKSTU >> PODPIS, SYGNATURA NA FORUM, AKTUALIZACJA I EDYCJA PROFILU
Witam!
Wcale nie poczułem się urażony.
Być może moja interpretacja Twojej wypowiedzi była zbyt dosłowna, sorry za to !
Nasze forum zawsze żyło i żyć będzie do końca świata i o dwa dni dłużej !
Pozdrawiam!
Rysiek
Siemka Policja mnie znalazła i zapytała się czy potrzebuje pomocy i się na pomoc zgodziłem wezwali karetkę zawieźli mnie do kliniki w Pruszkowie ale to mi nic nie pomogło bo mama mnie dzisiaj na swoje żądanie wypisała choc nie chciałem
Nie ma co pisać lepiej udaj się do specjalisty. Dziwne jest to, że matka nie zauważa u Ciebie problemów. Jeżeli czujesz, że potrzebujesz pomocy zgłoś się do jakiegoś psychiatry.
Pozdrawiam karolcia109
Witam przez ostatni czas bardzo zastanawia mnie jedna rzecz, mianowicie spotkałem chłopaka który nosił kurtkę ratownika medycznego mimo tego że nie miał nic wspólnego z medycyną i do tego był nie pełno letni, jak zapytałem po co mu ta kurtka to powiedział ze mu bardzo się podoba, i faktycznie dobrze mu leżała, przez co mi też się bardzo spodobała i zastanawiałem się nad zakupem takiej kurtki, bez problemu można ją kupic w...
Pracę licencjacką najlepiej napisać samodzielnie przy korzystaniu z dużej ilości . Pracę należy również obronić, a jak napisze się ją samodzielnie to automatycznie będziecie wiedzieli co zawiera i żadne pytanie nie powinno was zaskoczyć.
Jeśli jesteś osobą samodzielną,
lubiącą podróżować samolotami po Europie,
lubiącą uczyć siebie i innych,
dla której pasją jest ratowanie życia
MAMY PRACĘ dla CIEBIE:
ANGLOJĘZYCZNY INSTRUKTOR
PIERWSZEJ POMOCY LINII LOTNICZYCH
Wymagania:
• Wykształcenie o kierunku medycznym lub podobnym, może być w toku
• Umiejętność prowadzenia prezentacji i zajęć praktycznych
• Komunikatywność i umiejętności interpersonalne...