- Otrzymane podziękowania: 0
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Państwowe Ratownictwo Medyczne
- Dyskusja ogólna (PRM)
- Naklejka Ratownictwo Medyczne
Naklejka Ratownictwo Medyczne
- Bronq90
-
Autor
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
2013/01/03 13:47 #8672
przez Bronq90
Odp: Naklejka Ratownictwo Medyczne
legitymacja wydawana osobie praktykującej niezależnie od miejsca praktyki była by dobrą opcją, jak na razie chyba zrobię ksero dyplomu i będę nosił ze sobą

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- FocusMED
-
- Wylogowany
- Aktywny
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 6
- Otrzymane podziękowania: 5
2013/01/03 16:44 #8673
przez FocusMED
Policjant był kompletnym idiotą zresztą jak to policjant, do poszkodowanego ma dopuścić każdego kto chce i potrafi udzielić pierwszej pomocy.
Druga sprawa jak cię zatrzymają z browarem to wyskakujesz z tekstem jestem ratownikiem nie piszcie mi mandatu? Brawo.
Policjant był kompletnym idiotą zresztą jak to policjant, do poszkodowanego ma dopuścić każdego kto chce i potrafi udzielić pierwszej pomocy.
Druga sprawa jak cię zatrzymają z browarem to wyskakujesz z tekstem jestem ratownikiem nie piszcie mi mandatu? Brawo.
- Pawełek
-
- Wylogowany
- Powracający
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 3
2013/01/03 17:12 - 2013/01/03 17:15 #8674
przez Pawełek
Nie wiem jak Ty, ale ja mam trochę bardziej rozwinięta umiejętność prowadzenia dialogu, subtelnej do tego podchodzę.
Tym się właśnie różnimy, że nigdy bym nie powiedział na policjanta idiota dlatego, że jest policjantem. W naszej pracy na tyle często się spotykamy i współpracujemy, że byłoby to conajmniej niekolezenskie mieć o nich takie zdanie.
Wysłane przez Tapatalk - HTC Sensation xl
Tym się właśnie różnimy, że nigdy bym nie powiedział na policjanta idiota dlatego, że jest policjantem. W naszej pracy na tyle często się spotykamy i współpracujemy, że byłoby to conajmniej niekolezenskie mieć o nich takie zdanie.
Wysłane przez Tapatalk - HTC Sensation xl
Za tę wiadomość podziękował(a): Bartas
- FocusMED
-
- Wylogowany
- Aktywny
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 6
- Otrzymane podziękowania: 5
2013/01/03 18:06 #8675
przez FocusMED
Subtelniej czy nie, próbujesz się wyłgać od mandatu (który Ci się słusznie należy) tym że jesteś ratownikiem, nie będę tego komentował.
- Patryk
-
- Wylogowany
- Doświadczony
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 1
- Otrzymane podziękowania: 4
2013/01/03 19:16 - 2013/01/03 19:32 #8677
przez Patryk
Czasem nie jestem w stanie uwierzyć w to, co czytam. Tak mam w tym momencie. Dlaczego nie zrobiłeś ze swojego auta jeszcze ambulansu? Przecież jesteś ratownikiem. Do sklepu po piwo też chodzisz w stroju służbowym? "Poproszę dowód osobisty ; - Po co dowód? Jestem ratownikiem medycznym". Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Ja osobiście pociągnąłbym temat i wybiłbym Ci podobne pomysłu z głowy solidnym mandatem. Wiele osób nie rozumie, że ratownikiem jest się w pracy i po pracy w momentach, kiedy sytuacja tego wymaga. A nie pod sklepem z browarem w ręku, czy w samochodzie podczas dmuchania w alkomat. Dyplom to nie immunitet.
- Bronq90
-
Autor
- Wylogowany
- Początkujący
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2013/01/03 19:43 #8678
przez Bronq90
Przepraszam bardzo, ale jeśli słowa o zakrywaniu się ratownikiem przy dmuchaniu w alkomat kierujesz do mnie, to wiedz, że nic takiego miejsca nie miało. Pan policjant podchodząc do samochodu zauważył naklejkę na tylnej klapie i sam zapytał
a po piwo też nie jechałem
Jeśli słowa kierujesz do Kolegi Pawełka, to się nie wypowiadam.

Moderatorzy: Ania82, ricko1st, mangus
- Forum
- Ratownictwo Medyczne
- Państwowe Ratownictwo Medyczne
- Dyskusja ogólna (PRM)
- Naklejka Ratownictwo Medyczne